top of page
infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESBA.jpg

Pályázat napelemes rendszer telepítésére

Cégünk 2019-ben sikerrel pályázott megújuló energiaforrás alkalmazásának bevezetésére napelemes rendszer telepítésével.

A kedvezményezett neve: Sysment Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Megújuló energiaforrás alkalmazásának bevezetése a Sysment Kft. székhelyén napelemes rendszer telepítésének támogatásával

A szerződött támogatás összege: 2.990.000,- Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt befejezési dátuma: 2019.11.04.

A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.3-19-2019-00013

Weboldal kicsi kep.jpg

A projekt tartalmának bemutatása: 

A támogatással érintett épület, cégünk székhelye, amely 2015-ben, a legkorszerűbb normáknak megfelelően épült. Az épületen 20 cm vastag hőszigetelés és 3 rétegű üveggel szerelt műanyag nyílászárók találhatók, a fűtés hőszívattyúval történik, az épületet hővisszanyerős szellőzőrendszer szellőzteti. 
 

A környezetvédelmi célokat szem előtt tartva döntöttünk úgy, hogy áramfogyasztásunk jelentős részét (több mint 90%-át) napelemes rendszerrel fogjuk biztosítani, ezáltal a CO2 kibocsátás csökkentésén túl a helyi hálózatot is tehermentesíteni csúcsidőben. Az épületen ace Solar - CLASSIC-3F 14,95 kWp napelemes rendszer került telepítésre, 46 db JA Solar 325Wp PERC monokristályos napelem modul felhasználásával, Fronius Symo 15.0-3-M Wifi 3Fázisú hálózatba tápláló inverterrel, ami távoli felügyeletet is lehetővé tesz.
 

Cégünk ezáltal újabb lépést tett a fenntartható fejlődés irányába. Energetikai szempontból önellátók lettünk, és a környezetbarát fűtési (hőszivattyús) és világtási (ledes) rendszer révén felhasznált energiát is hatékonyan hasznosítjuk.

Napelem 2.jpg
Napelem 1.jpg
Inverter.jpg
bottom of page