top of page

ENG HUN

Tevékenységeink

A Sysment Kft.
 szoftver és androidos alkalmazás- fejlesztéssel, keminformatikával
és informatikai tanácsadással foglalkozó cég az alábbi területeken:
Egyedi szoftverfejlesztés

Tevékenységünk

Küldetésünk rugalmas és testre szabott, ügyfélközeli szoftverfejlesztési és konzultációs szolgáltatások nyújtása, mind alvállalkozókkal dolgozó fejlesztő cégeknek, mind közvetlenül a felhasználóknak.

Szakértelem

Szakembereink átfogó tudással rendelkeznek az általános szoftverfejlesztő eszközök és módszerek vonatkozásában, minden alkalmazási szinten. A cég alapító munkatársai már több mint tizennégy éve dolgoznak együtt a hazai piac mellet, Európa, az USA és Japán legnagyobb gyógyszeripari cégeinek projektjein.

Vezető nemzetközi gyógyszeripari cégek érzékeny adatokkal dolgozó K+F tevékenységét támogató informatikai partnerként alapos tapasztalatokkal és szaktudással bírunk az alkalmazás biztonság és a többszintű felhasználó-kezelés területén.

Bizonyítottan mélyreható szaktudással rendelkezünk az alábbi területeken

• Egyedi szoftverfejlesztés

• Adatbázisok tervezése és fejlesztése

• Android alkalmazásfejlesztés

• IT minőségbiztosítás (QA)

• MS Office termékek testreszabása

• Adatbázis migráció

• Projektmenedzsment

• Felhasználóképzés, training

Android alkalmazások  fejlesztése

Munkatársaink tapasztalattal rendelkeznek a fejlett Android alkalmazás fejlesztés, illetve a legfrissebb technológiák terén.
Csapatunk mindig szorosan együttműködik megrendelő partnereinkkel annak érdekében, hogy céljaik és vágyaik szerint pontosan azt szállítsuk számukra, amire valóban szükségük van.

Fejlesztés

• Material design for Android

• Full stack fejlesztés (android kliens és a kapcsolódó szerver back-end)

• Egyedi megoldások

Alkalmazások

• Megbízható

• Gyors

• Stílusos

• Akkumulátor kímélő

Software
Android
Kémiai szoftverek fejlesztése

A kémiai kutatásban használatos szoftvereket készítünk gyógyszergyárak, kutatóintézetek és egyetemi kutatóhelyek számára.

Olyan termékeket kínálunk partnereinknek, amelyek nemcsak a hagyományos gyógyszerkémiában, hanem a peptid és fehérjekémiában, illetve a biológiai kutatásban is jól használhatóak laboratóriumi kísérletek, szintetikus rekaciók, analitikai mérések és biológiai vizsgálatok tervezéséhez és dokumentálásához.

Elsősorban egyedi megrendelésre, egyedi kutatási igényeket kielégítő szoftvereket készítünk, de vannak dobozos termékeik is.

Referenciák

Büszkék vagyunk rá, hogy kiemelkedő partnereink és ügyfeleink között tudhatunk olyan cégeket, mint

egy vezető skandináv gyógyszeripari cég (+8 év),

a Richter Gedeon NyRt., a ChemAxon Kft. és a

Magyar Tudományos Akadémia Természettudományi Kutatóközpontja

Konzultációs szolgáltatások

A Sysment Kft. teljes szakértői csapatot kínálva elégíti ki a kutatással és fejlesztéssel foglalkozó cégek igényeit, de dolgozunk az ipari és szolgáltató szektorban is.

Csapatunk tagjai kizárólag a Sysment ügyfélkörével foglalkoznak. Alvállalkozói szerepkörben már a fejlesztés korai fázisában is készek vagyunk fontos feladatok átvállalására, készséggel közreműködünk a prototípus-tervezés és az igényfelmérés feladataiban is.

A minőségbiztosítás (QA) alkalmazása jobb megoldásokat eredményez, ugyanakkor jelentős időmegtakarítást jelent ügyfeleinknek. Minőségbiztosítási célokra megbízható informatikai tudással és gyakorlattal rendelkező szakemberek állnak rendelkezésünkre.

Beszéljük meg közösen igényeit, a többit pedig bízza ránk: tervezés, fejlesztés, bevezetés, – de készséggel állunk rendelkezésére a felhasználóképzés, támogatás és esetleges változtatások terén is.

Chemical
Consulting
References
Contact

KAPCSOLAT

Várjuk jelentkezését!

Rendben! Levelét megkaptuk.

bottom of page